2020-07-12 369 浏览
某订枱平台可以事先预约,某d时段仲有50% off,同朋友一早book定约埋一齐整父亲节蛋糕👨🏻🎂Book左11点,第一批到,人流唔算多,装修好粉红好梦幻系前台拣好你想整既甜品后staff就会比部ipad你再带你去工具区兜个圈。iPad 有哂每个step ,仲有video,仲预埋脚架比你方便自拍🤣好贴心基本上跟齐step都唔会失败得去边🤪连我呢个手残女都可以整到个咁精致既蛋糕!2个钟就整好😎落左超多金箔Staff 好好人,会主动提你点样可以整得靓d! 完成作品后可以去影相区影相,花花墙系打卡点 📸影够相之后可以叫staff帮你pack好个蛋糕连个包装盒都咁精美 仲可以拎张心意卡添呀!宜家出面一个蛋糕闲闲地都要二三百蚊,有半价真系超抵玩!亲手整蛋糕有心思之余又可以同朋友联谊😜一举两得!

Book左11点,第一批到,人流唔算多,装修好粉红好梦幻

落左超多金箔

影够相之后可以叫staff帮你pack好个蛋糕

连个包装盒都咁精美
仲可以拎张心意卡添呀!

2020-06-20