2018-12-19 79 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅记 instagram: foodkiller_dkDrink week第一击🍹一日连续饮左两杯黑糖鲜奶🥛系咩感觉? 我相信大家都想试🌝不过我话你知 谂都唔好谂😂好辛苦架😗 果日咁啱落雨 见到幸福堂条队短左咁多😝就一次过饮晒 幸福堂同珍煮丹 两间人气店😂-幸福堂d黑糖珍珠系人抄既👍 不过衞生真系差少少 因为系马路旁边 所以食晒d废气🤦‍♂️ 讲返杯野🥛 黑糖味真系好淡🤢 唔知手抄系咪淡d😂 我用尽力咬珍珠都系出唔味☹️ 不过佢既牛奶🥛几creamy 几滑👍 不过对比隔离果间 又冇人地用日本3.6牛🐮奶🥛咁好🤦‍♂️ 所以大家如果都系想排 排隔离果间更好🙂 味道更好 更重黑糖同奶味🥛重有幸福堂杯野系一早整好🌝我一买完就即比我🌚咁我就唔明点解条队仲可以行过咁慢😅☹️-🎈铜锣湾渣甸街36号5号舖-平均伤害:$30好味值:5.5/10
🎈铜锣湾渣甸街36号5号舖
平均伤害:$30