2017-07-16 333 浏览
街市呢间食肆系做街坊生意,位唔多,谂住嗌外卖返上楼食,但系个外卖等左好耐......起码成廿几分钟先有😓,等紧嘅时候,老板娘仲要出嚟连问我地几次几多位......都几无奈吓......终于忍唔住吹吓佢,见到我地order出咗嚟,叫佢先包我地嘅,又唔肯......又话要包左其他先,明明得我地晌度等紧,点解唔包左我地嘅先,唔识做又固执......仲见证佢同其他客人口角......叉烧柚子塩拉面叉烧几好味,汤底都清清爽爽,清新的柚子好啱夏天口味。D面就麻麻,硬得嚟唔系弹牙𠮶只,面本身都冇乜味,如果换左D面会好食好多。(唔记得影放落汤个样)😅滑蛋猪扒饭🐷几好,有日式家庭感觉,蛋够滑,不过炸猪扒可以再整得酥脆可口D。明明楼面有三个人,但系手脚好慢,流程有待改进。

叉烧柚子塩拉面

滑蛋猪扒饭🐷

明明楼面有三个人,但系手脚好慢,流程有待改进。
外卖自取