2010-07-06
入到间舖,谂住陪朋友隋便睇睇,结果发现手袋舖卖朱古力饼?!啲饼颜色搭配一流,朱古力系列比较朴素。由于在酒店HIGH TEA时食过喱一种饼,而自己并不喜欢太甜的食物。结果都系请靓女店长食柠檬。而家,有啲后悔冇试!!第一,请女孩子食柠檬,好似冇咩风度。第二,在这里赞与弹的人好两极化,谁是谁非,真系唔知啰,有时间再去试吓啰。虽然冇食啲饼,但系当场都食咗好多未古力。亦买咗几排排装黑朱走。朱古力质地十分幼滑,口感醇厚,是浓香的朱古力。而且都好搞鬼,有Wasabi味,又有Salt味!芥辣味来得清香又不刺鼻,同朱古力的浓厚形成对比,好清新的感觉。Caramel salt不是太甜的口感,caramel微微带甘,加上海盐几分咸味,有一份回甘嘅味。昨晚在家中吃了一排Seaweed,亦非常有趣。总括而言,平衡价钱及品质,可算是一流之品。
昨晚在家中吃了一排Seaweed,亦非常有趣。
总括而言,平衡价钱及品质,可算是一流之品。