松露生牛肉薄片🥩松露片嘅份量一啲都唔吝啬,分布喺表面每一角落,新鲜松露加上松露芝士酱,完全系双倍嘅香浓滋味,牛肉薄片非常嫩滑,几乎唔需要用力咀嚼😋吞拿鱼牛油果他他🐟吞拿鱼感觉新鲜,融合埋牛油果令口感更加软滑,house dressing非常出色,腌洋葱嘅酸味再加添少许冲击~皇帝蟹肉黑细面🦀意粉上嘅皇帝蟹脚肉相当吸睛,啖啖肉而且好有鲜味,除咗面头𠮶两旧大蟹肉,酱汁度都仲有超多蟹肉碎,丰富嘅材料同埋惹味嘅酱汁都令依道菜生色不少!海鲜浓汁蕃红花意式小面团🍝Gnocchetti 非常有咬口,口感烟韧,番红花独特嘅香气渗入酱汁之中,海鲜有蚬、虾、八爪鱼、吞拿鱼焗松露拉丝蓝纹芝士长卷面🧀依个系期间限定嘅芝士菜式,虽然松露同埋芝士都系比较浓味,但系食落一啲都唔会滞,而且依然可以食到松露、芝士各自嘅味道,松露嘅份量如前菜一样咁大方,长卷面本身亦系整得好好食👍甜品拣咗Tiramisu同埋Panna Cotta 🍨

甜品拣咗Tiramisu同埋Panna Cotta 🍨