2021-08-29 1003 浏览
到底呢个人有几钟意花园餐厅一个暑假约左我食第3次?今日原本打算行完街去食牛肉面,但系周末出到黎,小店反而排队人,唯有改下次食同行既佢,话不如又去食花园餐厅,佢想试下其他菜式,佢话上次食扒食完几满意钟意左呢D有怀旧风味既餐厅,食得一次得一次,唔知佢地几时会消失,听到真系几SAD,疫情的确令好多餐厅结业了照旧我自己都系黑椒铁板牛扒餐,今次佢就转餐牌食美国大鸡扒加焗田螺餐汤得白汤,饮住先,忌廉浓汤几香滑,但味道就偏淡,加少少黑椒吊味会好D薯蓉焗田螺先上,焗得香之余,食落味道几好,肉质有弹牙,薯蓉有少少芝士食落味道香又滑美国大鸡扒,面咁大,切开有1CM厚,肉汁丰富,够嫩滑,伴碟系薯菜我既主菜铁板牛扒,超大块,烧到火红再倒黑椒汁,烟雾迷漫~未入口先闻其香切开5成熟够粉嫩够肉汁,本身已经好够牛肉味,再加埋黑椒汁系最佳既配搭铜锣湾记利佐治街1号金百利广场4楼R2舖4/F, Island Beverley, 1 Great George Street,, Causeway Bay平均消费$150评分7/10
到底呢个人有几钟意花园餐厅
一个暑假约左我食第3次?

铜锣湾记利佐治街1号金百利广场4楼R2舖
平均消费$150