2019-07-15 2539 浏览
我相信蛋糕既外表已经吸引左好多人,的确佢地个外表系做得好靓,但到底佢既味道又系点呢? 今次叫左二个Cakes, 包括 Butter Cream Cake Cointreau $930 & Mini Butter Cream Cake - Earl Grey $780。Butter Cream Cake Cointreau - 蛋糕质地比较硬,有点似雪冻左既沙利蛋糕,味道就系好重牛油味,除左牛油味就无乜其他味。Mini Butter Cream Cake - Earl Grey - 质地同第一个一样,都系偏硬既,味道上面就有轻轻既earl grey 味,比头先果个香。整体黎讲,如果你地系重视影相打卡既话,呢间蛋糕店可以满足到你,但如果想食比较高质素既蛋糕,呢个价钱有其他选择。

外卖自取