2021-06-11 67 浏览
放工想hea下,睇住佢装修到开张,初初估唔到系开咩,到开张先知系咖啡店!本身想食抹茶cheese cake,但卖晒!哥哥仔话black sesame cheese cake都好食,既然系咁..点话点好喇😛另外要左杯Flat white~楼上有雅座,拎左件cake同咖啡就上去揾位坐,哗!打卡胜地黎架㖞呢度!Design好掂!相信有8成人系为影靓相而黎😂而我本来系为左饮杯野食件cake抖下而黎既!😆讲返野饮同野食!Black sesame cheese cake $48有好靓既云石外表,饼底好食,芝麻味系有,但个人觉得可以再浓少少更好!芝士味唔觉有。Flat white肥威$36打开杯盖有好靓既泡沫,好靓!但饮落争dd⋯⋯饮落唔够味道...本身想试佢既豆腐豆腐咖啡,但气管唔多妥今日唔想食雪糕,下次喇!始终我想试佢既抹茶cheese cake!
本身想食抹茶cheese cake,但卖晒!
另外要左杯Flat white~

相信有8成人系为影靓相而黎😂
而我本来系为左饮杯野食件cake抖下而黎既!😆
讲返野饮同野食!

Black sesame cheese cake $48

Flat white肥威$36
打开杯盖有好靓既泡沫,好靓!
但饮落争dd⋯⋯饮落唔够味道...

2020-06-11
下午茶