2024-06-11 25 浏览
🤪第一次嚟嘅我哋,就梗系问吓呢度嘅店员有咩好推介啦👇🏻🦐荔枝虾球呢度嘅荔枝虾球系必点菜式,上菜𠮶阵即刻成为全场焦点🤩而挂系树上嘅荔枝虾球亦做得超逼真,一上枱,👧🏻👧🏻已经急不及待叫我哋帮佢影相啦📸每一粒嘅虾球出边都包住满满嘅脆米,而入边就系嫩滑弹牙嘅虾肉🦐口感已经够晒丰富,再配埋佢哋附上嘅甜酸酱,酸酸甜甜认真开胃呀🌶经典宫保鸡丁👨🏻就最钟意食呢味宫保鸡丁啦,辣得嚟又够晒惹味,用嚟送饭真系一流啊🍚🍖拔丝咕噜肉呢个嘅卖相亦系一流㗎,咕噜肉上面放满糖丝,望落已经好吸引,食落更加有惊喜,外脆内软嘅咕噜肉加埋香甜嘅糖丝,原来系绝配嚟㗎😮🥒紫淮山素小炒紫色嘅淮山,绿色嘅莴笋,黑色嘅木耳,除咗色彩缤纷之外,味道亦系清甜爽脆㗎🍞炸馒头古有诸葛亮草船借箭,今有诸葛亮草船"载馒头"呢味炸馒头亦系呢度嘅另一款招牌菜,除咗外型抢镜之外,馒头炸得酥脆香软,再蘸埋炼奶,好快就清碟噜🍽🍋手打柠檬鸭屎香茶鸭屎香茶茶底清香,配搭酸微微嘅柠檬,用嚟解辣一流🌼菊花蜜以酒埕装住嘅菊花蜜,倒落碗仔度饮,感觉好似返番古代咁,而且菊花蜜饮落清甜解渴,大人小朋友都好啱饮👍🏻

🤪第一次嚟嘅我哋,就梗系问吓呢度嘅店员有咩好推介啦👇🏻

🦐荔枝虾球

🌶经典宫保鸡丁

🍖拔丝咕噜肉

🥒紫淮山素小炒

🍞炸馒头
古有诸葛亮草船借箭,今有诸葛亮草船"载馒头"

🍋手打柠檬鸭屎香茶
鸭屎香茶茶底清香,配搭酸微微嘅柠檬,用嚟解辣一流

🌼菊花蜜