2020-02-04 1312 浏览
今日系朋友o既生日而且朋友又经常推荐呢间餐厅比我,又话呢间野非常好食,又靓又多打卡位同打卡野食~所以就黎左朝圣,入去o既时候已经觉得不得了,个座倒转o既铁塔再加上天花板上面o既波波已经令我觉得同我之前去开o既餐厅系另一种感觉~然后又可以有落地玻璃比你望住出面既景色一路食野感觉真系非常良好~野食方面我觉得真系同我朋友讲o既一样,~ 意粉方面份量算多,而且汁又唔会话好少,未食已经闻到好香浓明太子同忌廉嘅味道,再配上松叶蟹钳,真系望到都流晒口水每条意粉都沾满晒忌廉汁,意粉软硬度我自己觉得几好,钟意食明太子嘅人应该好钟意~极上12安士炭烧安格斯牛仔骨~佢烧得岩岩好又唔会好难咬开,食落又多汁,而隔离个焗薯都好好食,两样野一齐食真冇得输~生蚝方面只只大大只,食落有鲜味,而且价廉物美,真系值得再黎食~个Pizza都非常好食,拎起既时候会有拉丝,亲热食o既时候非常正!!总括而言想去o既朋友去食啦,佢又平又抵又好食,我个人觉得真系冇得输

野食方面我觉得真系同我朋友讲o既一样,

生蚝
12安士炭烧安格斯牛仔骨