2022-05-26 67 浏览
‼️隐世打卡酒吧‼️原来MPM里边有间咁靓又有feel嘅酒吧!超高嘅楼底令空间感十足,仲要有个劲大嘅酒柜俾人打卡!好正呀!!!最正系佢未系好多宣传,所以暂时都未系好多人去,所以我去个晚得5组人去relax🤣有安全距离又唔怕嘈到人!仲要有啲high table gum坐得劲舒服😚野食,佢地主打串烧嘅!价钱大概$10-$50就有喇!!可以话系平嘅!!我地试咗•金菇肥牛卷•猪大肠•茄子•芝麻鸡翼•鸡肉•免治鸡肉串•羊肉•牛肉•猪五花腩•鱿鱼须其中金菇肥牛,猪大肠,免治鸡肉串最得我心!劲多孜然粉将串烧味带出黎😍以为金菇肥牛好干,点知又好juicy wor入面!猪大肠外脆内chewy!!好特别口感😆茄子劲大条🤣若果多啲蒜蓉会更加好食🙈不过有孜然粉同埋辣粉都撘救到!好食😋饮品方面叫咗个lychee paradise 同 summer ocean!!2个都超啱打卡‼️🤣🤣🤣尤其是summer ocean个色超吸晴☀️贴心位系,等食嘅时侯有虾条系度俾你食😆😆新鲜!脆嘅!放工同朋友同事去饮番2杯真系正㗎👍🏼

‼️隐世打卡酒吧‼️

我地试咗
•金菇肥牛卷•猪大肠•茄子•芝麻鸡翼
•鸡肉•免治鸡肉串
•羊肉•牛肉•猪五花腩•鱿鱼须

贴心位系,等食嘅时侯有虾条系度俾你食😆😆新鲜!脆嘅!
放工同朋友同事去饮番2杯真系正㗎👍🏼

• 免治鸡肉串