2018-06-19 85 浏览
点心代表一向都会,同唔同的主题合作上次系蛋黄哥,今次终于等到佢同Kanahei'sSmall animals合作,系可爱的兔兔同P助!!! 成间店都被兔兔同P助包围左,身为Fans 的我,点可以唔去呢!一坐入去职员已经俾左兔兔同P助的Menu 同埋礼品我地,好可爱呀,而且两个人一人一款!因为系下午茶的时间,所以唔系叫左好多款野食,全部都系叫左兔兔同P助主题的野食。粉红兔兔流沙包$49兔兔的这型好可爱,流沙包都正常几好食,但可能影相影太耐的关系,食的时候已经唔系好流心了..P助带子烧卖$59叫左一款兔兔的点都要揾返款P助的,带子烧卖每一个P助个样都系唔同的,好有心思。而且烧卖好足料,只虾都大大只架。因为有茶位费的关系,所以我地每人叫左特饮黎试下。Oreo 脆脆朱古力特饮$45朱古力味好浓不过比较甜,但就有得意的P助曲奇系上面。桃味梳打特饮$45同普通的桃味梳打冇咩分别,有水果系梳打上面,不过就唔算好特别。总结黎讲,钟意兔兔同P助的朋友一家要黎,因为好多打卡影相位。野食都几好食,不过价钱就偏贵少少,因为重有加一。不过打卡影相真系一流~

粉红兔兔流沙包$49

P助带子烧卖$59

而且烧卖好足料,只虾都大大只架。

因为有茶位费的关系,所以我地每人叫左特饮黎试下。
Oreo 脆脆朱古力特饮$45

朱古力味好浓不过比较甜,但就有得意的P助曲奇系上面。
桃味梳打特饮$45

2018-05-19