8:00去到所有汤底都无哂得翻半个😂汤底叫「云南野菌乳鸽锅」但无乳鸽😂 咁就要咗个「云南野菌锅」但惊喜嘅系惹菌种类十分多 仲要有啲系冇见过嘅 详情请看片 十分新奇有趣 火锅配料:⊶ 太极两仪 系一个牛肉同猪肉拼盘佢用红酒汁同黑松露牛乳汁作底,然后砌成个太极嘅图案猪肉配淡淡黑松露牛乳嘅味牛肉浸泡红酒汁非常浓郁嘅 带出牛鲜味⊶ 七彩饺子一上枱必定相机食先 色彩缤纷好吸睛,每只色都唔同口味,新鲜大胆又好玩。我觉得一定要自己试过先有新鲜感,所以就唔喺度开馆咩色系咩嚟喇🤫⊶ 七色丸概念同七彩饺子一样 一色一味 但佢哋两款系无撞味嫁 同样新鲜好玩 ⊶ 一帆风顺(秋葵蟹籽墨鱼滑)其实系秋葵蟹籽墨鱼滑 外表好似帆船 用红萝卜片搭配三款不同肉馅 酿进秋葵呢到摆盘真系花尽心思⊶花花绿绿系蔬菜拼盘 好多不同蔬菜都包括小番茄 油麦菜 南瓜 西洋菜 生菜 娃娃菜 劲多种摆到到好似盆栽咁⊶即炸鱼皮超大块 超脆 相信系新鲜炸起 偏厚身 自己觉得可以比出面嘅可以滚耐多10-20秒饮品:⊶ 琥珀诱惑佢旧冰系玫瑰形状超靓 可以自己倒落去玩味十足 甜度适中 仲有一条虫仔糖喺下面好过瘾⊶ 奇幻历险上枱时会帮你整气泡 🫧 过

8:00去到所有汤底都无哂
得翻半个😂
汤底叫「云南野菌乳鸽锅」
但无乳鸽😂 咁就要咗个「云南野菌锅」

火锅配料:

⊶ 太极两仪
系一个牛肉同猪肉拼盘
佢用红酒汁同黑松露牛乳汁作底,然后砌成个太极嘅图案
猪肉配淡淡黑松露牛乳嘅味
牛肉浸泡红酒汁非常浓郁嘅 带出牛鲜味

⊶ 七彩饺子

⊶ 七色丸

⊶ 一帆风顺(秋葵蟹籽墨鱼滑)

⊶花花绿绿

⊶即炸鱼皮