2021-04-01
是日12点左右到 岩岩好餐厅开门即入 仲坐到最入既舒适卡位🥰睇食评见大家话制作慢 所以我地都唔点啲写住制作需时既 直接叫Set就算 结果除左最尾个香蕉船 上菜速度正常㖞😛·🔸Set3 二人餐- 原只脆炸吉列蚝(3只)炸粉香脆调味够 蚝也熟度刚好- 温泉蛋鸡粒丼味道OK既 惹味同好岩小朋友食 但就无咩美感同日本感😂- 蛋汁卡邦尼Creamy既 略嫌带甜左啲- P助甜丝丝香蕉船有惊喜 以为果两块曲奇实硬硬的 谁知很松化很香牛油味 然后底下的脆脆坚脆 同埋令成件事无咁漏😂- 茉香野莓芝士奶盖(P助)野莓味道有点假 奶盖香既 饮唔到茉香 成杯整体偏甜 都是为了打卡啦😂- 芒果乳酪冰沙好冰好冰好冰 第一口即觉得震左😮醒胃既 正常既味道啰🔸士多啤梨Cremia 鲜奶 $78呢杯又轮到唔够冻 只是室温状态 虽然送匙扣 但CP仍低 味道只是正常食完影面出面门面既兔兔 再去埋同层 #冒险乐园 绕个圈 简简单单又一天
🔸Set3 二人餐
- 原只脆炸吉列蚝(3只)
炸粉香脆调味够 蚝也熟度刚好
- 温泉蛋鸡粒丼
味道OK既 惹味同好岩小朋友食 但就无咩美感同日本感😂
- 蛋汁卡邦尼
Creamy既 略嫌带甜左啲
- P助甜丝丝香蕉船
- 茉香野莓芝士奶盖(P助)
- 芒果乳酪冰沙
好冰好冰好冰 第一口即觉得震左😮醒胃既 正常既味道啰