2019-04-02 68 浏览
一入到嚟嘅感觉好少女😙影下相都唔错😎呢度嘅食物都几港式,不过就用咗唔同嘅方法整出嚟😙上网见到啲甜品好靓,好期待😛Light bites#酥炸豆卜酿香草芝士 ($58)望落去好似臭豆腐🤣一咬落去好脆,入面有啲芝士系到😚又几夹几好味🤤#炸蚝豉香菇春卷 ($58)食落去好重嘅蚝豉味,令我谂起新年嘅时间😛#咕噜肉脆脆 ($58)同平时食开嘅咕噜肉差唔多,菠萝切到好细粒,下面有啲脆片夹埋一齐食😛Main Course #慢煮猪腩肉饭 ($98)呢个饭不得了🤤不时唔太中意猪腩肉嘅我觉得好正😛猪肉嘅皮烧得好香,肉质松化🤤#鸭肉意大利云吞 烟熏忌廉薯蓉 ($78)食落去鸭肉都几多,云吞皮唔厚😙薯蓉食落去好滑,加埋忌廉汁一流😆Tong Sui#木瓜雪耳糖水 ($68)中间有意大利软芝士,上面插住咗木瓜脆脆😚倒埋雪耳糖水就食得😗Mix埋一齐食味道都ok嘅,不过只碟好大,搞到糖水有小小难🥄Icy Treat#花椒雪冰 ($48)食落去加油花椒嘅麻香,感觉好似打紧边炉……#猪脚姜 ($48)本身觉得好奇怪,不过食落去又ok㖞🤣雪糕本身系姜醋味,侧边配咗啲炸猪皮Darling Desserts #青瓜糖水 ($
一入到嚟嘅感觉好少女😙影下相都唔错😎
呢度嘅食物都几港式,不过就用咗唔同嘅方法整出嚟😙
上网见到啲甜品好靓,好期待😛

Light bites

#酥炸豆卜酿香草芝士 ($58)

#炸蚝豉香菇春卷 ($58)
食落去好重嘅蚝豉味,令我谂起新年嘅时间😛

#咕噜肉脆脆 ($58)

Main Course

#慢煮猪腩肉饭 ($98)
呢个饭不得了🤤不时唔太中意猪腩肉嘅我觉得好正😛
猪肉嘅皮烧得好香,肉质松化🤤

#鸭肉意大利云吞 烟熏忌廉薯蓉 ($78)

Tong Sui

#木瓜雪耳糖水 ($68)

Icy Treat

#花椒雪冰 ($48)
食落去加油花椒嘅麻香,感觉好似打紧边炉……

#猪脚姜 ($48)
本身觉得好奇怪,不过食落去又ok㖞🤣
雪糕本身系姜醋味,侧边配咗啲炸猪皮

Darling Desserts

#青瓜糖水 ($48)
呢个糖水味道比较清淡,一般般😩

Cakes and Pastries

#雪葩菠萝包 ($68)
望落去有啲似泡芙😳上面好似菠萝包咁下面系沙翁嚟嘅,中间夹住咗菠萝雪芭同吉士酱😙侧边有一啲蜂蜜焦糖脆脆同埋菠萝粒🍍

用餐优惠
试食活动