2023-05-24 142 浏览
今日同朋友去咗间又可以打卡又可以庆生嘅好地方,重点系餐厅依家做紧生日月份优惠有野送😍👩🏻‍✈️90mins Free flow pizza&wine($198)共有5款🍕 (5选2)+数多款酒或果汁🍸选择,而且仲可以添饮添食😎Pizza饼底都系薄身脆口,足料啖啖都食到惹味馅料🧡🍕Okonomiyaki大阪烧薄饼内有萝卜、木鱼、椰菜一上枱好香以为真系有大阪烧食🫣食落似系加咗芝士嘅大阪烧,味道香浓酱汁份量刚好唔咸,配上椰菜同较多萝卜(切条)整体有口感又解腻值得一试👍🏻🍕Margherita玛嘉丽塔薄饼芝士控嘅我点会唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀芝士好有拉丝效果🤩味道唔咸淡淡地加上有罗勒叶唔会觉得漏👍🏻略嫌芝士味唔够浓,同前者相比有点逊色但整体系唔错😋🍸Chardonnay🍹Guava juice油腻饱肚后一杯香甜清爽番石榴汁,添饮咗2次因为细细杯又好好饮🤣🎂Danish Toast (原价$148-158)免费‼️ 免费‼️ 免费‼️生日月份先有呢个优惠🆓七彩缤纷好童话feel仲有条美人鱼尾🧜🏻‍♀️包上2球雪糕系🍓同混合🌈(有啲莓味酸酸甜甜)口味🍨丹麦面包好松软,只食面包淡而无味但加上糖浆再配雪

Pizza饼底都系薄身脆口,足料啖啖都食到惹味馅料🧡

🍕Okonomiyaki大阪烧薄饼
内有萝卜、木鱼、椰菜
一上枱好香以为真系有大阪烧食🫣

🍕Margherita玛嘉丽塔薄饼
芝士控嘅我点会唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀
芝士好有拉丝效果🤩味道唔咸淡淡地加上有罗勒叶唔会觉得漏👍🏻
略嫌芝士味唔够浓,同前者相比有点逊色但整体系唔错😋

🍸Chardonnay
🍹Guava juice

🎂Danish Toast (原价$148-158)
免费‼️ 免费‼️ 免费‼️
生日月份先有呢个优惠🆓
丹麦面包好松软,只食面包淡而无味但加上糖浆再配雪糕,几饱都食得落🥰

——————

💁🏻‍♀️总结
因为平日所以客人唔多,同朋友聚下饮下野都唔错🥂对两个女仔黎讲每人咁大块pizza真系好饱(添食唔到第二次)🤰🏻

🥢食物/性价比
食物选择都算多质素都唔错,以呢set计仲有免费生日优惠性价比👌🏻

🔔服务
员工服务态度友善有礼,更会主动帮客人(有空姐感觉🤣)

🌿环境
餐厅大又阔落座位舒服,整个设计如同lounge一样几有气氛