2019-12-22
是咁的,今时今日,卖相重要过一切,影到一张靓相放上网,食紧咩都无所谓,所以石屋绝对值得黎打卡,古式古乡既建筑,够你影成个钟。。。见到个建筑咁鬼靓,满心期待行入餐厅内继续打卡,点知,哈哈,金玉其外不过如此,店内装修不敢恭维,最唔掂系啲枱櫈,果张圆櫈一定系为咗赶客,唔想你打趸太耐而设既咁写食评,点都要写番啲食物既,虽然黎呢度食野,食物坚系其次 。。。首先,佢啲食物系抵食既,假日lunch set,都系4十几至5十几蚊,包饮品,一份Egg Benedict with Smoked Salmon 加迷你沙律包饮品,都系$58,比起好多其他cafe,一杯咖啡要$30+,Egg Benedict 要$70+,认真抵食拿,我话抵食咋,无话好食架,但唔难食啰,一般水准,其他仲食咗照烧鸡翼($48)、芝士蛋糕($48)、焦糖班戟($48)等,全部一般总结:室外环境打卡一流,食物抵食,应该支持一下呢啲怀旧保育既餐厅,好评