2023-10-07 11 浏览
呢间餐厅由环境到食物都好啱打卡,仲要又好坐又好食,大推芝士泡菜焗生蚝 - 蚝本身鲜甜,用芝士同泡菜焗,令蚝更有层次更加正Shake Shake香浓泡菜海鲜桶 - 有好多款海鲜,仲有鱼腐皮、粟米同年糕,食材本身就好食,调埋泡菜味冇得弹,个人觉得鱿鱼同带子特好食乌龙焦糖珍珠奶盖瀑布戚风蛋糕 - 好得意,拉起个圆形胶盖,啲奶盖就真系瀑布咁流出嚟,同乌龙焦糖味嘅戚风蛋糕好夹,又唔会抢咗啲茶味,珍珠有咬口,配埋cream同云尼拿雪糕食,口感极丰富,大满足芒果奶昔奶盖雪山 - 芒果味鲜甜浓郁,奶盖甜度啱啱好,面头又有啲脆脆,增加口感,好似食紧个甜品咁日本静冈县焙茶拿铁 - 拉花劲靓,焙茶味极浓,奶又香,劲好饮餐厅环境好干净,木系装修劲啱打卡,座位又阔落又好坐,喺度食饭感觉好放松餐牌提供嘅选择好多,图文并茂,见到嘅嘢食嘅相就觉得好吸引,款款都想试,有机会一定会再嚟
呢间餐厅由环境到食物都好啱打卡,仲要又好坐又好食,大推