2021-05-04 218 浏览
#马鞍山美食 #马鞍山黄店🍽咖哩汤乌龙面配吉列豚扒💰80⭐️屋子生活📍马鞍山乌溪沙路8号迎海荟地下4A舖==============================📝是日行山日,难得地终于出去行下山,可惜遇上毛毛细雨,亦不适合继续,只好折回到乌溪沙食野。好好彩等左半个钟左右就有位,仲要系他他米坐位。依碗咖啡汤乌冬同我想像中都几大出入,我想像系日式浓咖哩,挂汁上乌冬。但依到系稀咖哩汁汤,加乌冬,两样系分开既,咁就有少少失望。吉列豚扒,又系脆皮同猪扒分开,而且猪扒又唔系特别松软。整体份量唔算小,食完有饱饱,系味道上差咁啲。或者下次试返甜品会稳阵啲😝💫⭐️⭐️⭐️可以一试==============================#hkig #hkiger #hkgirl #hkboy #hkeats #hkfood #hkfoodlover #hkfoodie #hkfoodins #food #hkrestaurant #hkfoodblog #foodstagram #hkrestaurantweek #hkfoodporn #hkiger #bestfoodinhk
#马鞍山美食 #马鞍山黄店
🍽咖哩汤乌龙面配吉列豚扒