2020-05-04
疫情关系,已经少左出街食饭享受下,难得有好天气🌞,风光明媚🏖️,就决定同朋友来个野餐兼享受日光浴😎疫情前朋友一路都想去食DK Cuppa Tea好梦幻嘅Afternoon Tea Set🍩🍰🍹,希望可以一齐去,少女心打下卡🤳,过一写意嘅下午时光,无奈事与愿违😢。但最近佢留意到出左外送Afternoon Tea Set🤭,就提议来个野外Afternoon Tea🏕️。好啊!乐意奉陪!💪🏻我地拣左呢Set「飘雪乐园 Frosty Garden🎠」Afternoon Tea Delivery Set二人份 ($348),当中包含:1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件 (忌廉挺身,味浓且牛油香) 2. 伯爵茶马卡龙 2件 (皮脆,柠檬茶馅,好夹,有惊喜) 3. 伯爵茶木马曲奇 2件 (伯爵茶味浓) 4. 脆米蛋糕 2件 (蓝色脆米,微甜,似白古力) 5. 英式松饼 2件 (超多提子干) 6. 素菜挞 2件 (pizza味,唔讲唔知系素菜,好食) 7. 朱古力 2件 (1件都好大旧,中间系果仁馅) 8. 玫瑰果酱 1罐9. 精美下午茶纸架 1份**食物可能会因应供应情况而由其他食品替代**,当日我就少左件朱
1. 伯爵茶杯子蛋糕 2件 (忌廉挺身,味浓且牛油香)
2. 伯爵茶马卡龙 2件 (皮脆,柠檬茶馅,好夹,有惊喜)
3. 伯爵茶木马曲奇 2件 (伯爵茶味浓)
4. 脆米蛋糕 2件 (蓝色脆米,微甜,似白古力)
5. 英式松饼 2件 (超多提子干)
6. 素菜挞 2件 (pizza味,唔讲唔知系素菜,好食)
7. 朱古力 2件 (1件都好大旧,中间系果仁馅)
8. 玫瑰果酱 1罐
9. 精美下午茶纸架 1份
**食物可能会因应供应情况而由其他食品替代**,当日我就少左件朱古力🍫,但左多左两件糕仔🧁!
DK Cuppa Tea仲特别送左一罐来自纽约嘅有机花茶🍵比我地配下午茶添!绝对系最佳享受!