2024-09-16
系讲食评前,要提醒大家,呢度个冷气好好好唔够,成餐饭食到出汗😭😭😭😭=返返正题,星期六来食,成个menu嘅选择少好多😭价钱都好进取,但食物质素就正正常常=🦀 ||松叶蟹肉炒滑蛋酸种面包配薯条 $128||滑蛋都几puffy几滑,上面铺咗啲蟹肉,冇话特别鲜甜但都算中上质素,酸种面包都几厚身,趁热食嘅时候都几香!成个main整体就系不错,但又实在唔及其他cafe小店出色啦🤧呢个价钱绝对有更好的选择🐟 ||香煎鲭鱼明太子意大利饭 $108||呢个系CP值最高嘅option!原条鲭鱼系面,意大利饭都几香几浓味,仲有啲枝豆&蟹肉碎,算系呢三个入面最出色(仲要系最平🤣)🍝 ||香煎鲜虾蟹肉自家制浓虾汤意大利面 $158||对呢个满满期待,但相对意大利饭,呢个真系好淡,意粉都只系普通质素,自己会煮到嘅感觉,有蟹肉碎但海鲜味唔太入味,虾都只系有三只🥲🥲,正常唔腥但都冇话特别香整体真系一般吧,呢个CP不高,相信weekday来食set lunch会开心啲!😋
=
=