2023-06-04 73 浏览
好朋友星期二终于收到等左好耐嘅升职消息,即刻book咗星期五同佢黎呢间之前已经想试嘅鬼混同佢食lunch 庆祝🎉餐厅位置非常方便,我哋在香港大学地铁站B2出口行大约两分钟就已经到达餐厅。餐厅一共有两层,地下位置非常Chill,好适合打卡。我哋怕热,所以店员安排我哋坐楼上位置,好彩我哋预先book位,因为lunch hour餐厅都座无虚席,可能大家谂住TGIF要食返餐好😜午餐选择非常丰富,每个主菜都会有沙律/汤同咖啡茶,或者加钱饮其他特饮。朋友负责拍板,beef lover嘅佢拣咗7oz牛腰脊肉配白菌烧汁,同其他餐厅比较少见嘅芝士海鲜龙虾焗面包。我哋两个都叫咗沙律,沙律菜非常新鲜,仲有柚子同蕃茄仔伴碟,炎炎夏日食就非常适合。

芝士海鲜龙虾焗面包
2023-06-02