2022-12-21 48 浏览
呢间餐厅系尖沙咀,楼上餐厅,但装修好有feel,夜晚黎呢度食个decent dinner就岩晒!我地叫佐炸金文拔芝士配苹果提子忌廉椰菜花饭🧀🧀完全系被个名吸引而叫既😆芝士炸到金黄色,香脆浓味,每啖都食到香浓既芝士味,劲香口劲惹味,椰菜花饭系素食黎,加上苹果提子忌廉去整,好creamy,椰菜花粒唔系碎晒,仲有啲口感,爽爽地几好食😋之后叫佐原条照烧鳗鱼明太子忌廉扁意粉🍝鳗鱼劲大条,又厚肉啲鱼肉又嫩滑,明太子味好重,加埋忌廉味好香,意粉吸晒味,好挂汁,好香好好食😚最后我地叫埋伏特加火焰带子,一大打卡食物,大大粒既带子用一个大既扇贝壳装住,底下铺满盐,用火枪一烧,劲香🤭浓浓既伏特加味伴随带子冲入味蕾,出色好食!