2023-02-16
唔知多唔多女仔同我一样好钟意食蛋糕,尤其是系卖相靓嘅蛋糕,除咗攞嚟食仲可以打卡,一物二用!📸今次买饼请同事食,就拣咗 La famille ~$5x-$6x 嘅价钱就可以买到非常之打卡able嘅蛋糕,味道仲要几唔错添!英国伯爵茶 ☕️ $56呢一个茶味香浓,上面有一粒细细的马卡龙添!上面嘅cream啱啱好就可以捞埋下面嘅海绵蛋糕一齐食,cream同埋蛋糕嘅比例啱啱好,四个入面我就最钟意呢一个,可能系因为本身都比较钟意食茶味嘅甜品😍👍🏻👍🏻日本白桃 🍑 $62相信一见到粉红色,应该已经好多女仔心心眼,呢一个睇落好似冇乜cream咁,事实上佢只cream收埋咗喺中间位置,甜度适中,个日本白桃亦都唔会剩系得死甜,啱晒各位少女心嘅同事们💓💓法式柠檬挞 🇫🇷 $62呢个法式柠檬挞,中间嘅柠檬慕丝有少少柠檬嘅酸味,口感好有层次,就算系食完晚饭再食都唔会觉得好漏~🍋🍋大甲香芋黑糖麻糬 🍬 $62呢一款系四个入面相对地比较甜嘅一个,入面嘅麻糬烟烟韧韧劲好食,配埋芋头同黑糖嘅香味,成件事又意外地夹,都几值得大家试吓架~🍠🍠
英国伯爵茶 ☕️ $56
日本白桃 🍑 $62