2023-02-24
🥢SET LUNCH-意大利香肠及虾意粉配辣忌廉番茄酱 $148套餐跟配餐汤/意大利水牛芝士配番茄沙律汤系南瓜汤黎,好香浓既南瓜甜味,有少少蕃茄既酸味同奶味,好特别😋😋加埋脆脆地既面包粒,好食🤤沙律菜新鲜🥗加埋黑醋汁特别开胃🥰🥰佢个意粉系长通粉,软硬适中,加埋个酱汁食落去酸酸甜甜咁🍝虽然佢话系辣忌廉蕃茄酱,但系一d都唔辣,仲好开胃😝虾都好弹牙🦐🦐🥢+48 Artsy Print Coffee/ Chocolate 艺术打印咖啡/朱古力由于当日咖啡机坏左,所以净系试左朱古力🍫朱古力香浓,唔太甜,但口味唔系重点,重点系打印既内容🤣🤣大家可以去之前拣定相,去到order个阵店员会比个whatsapp number你send相过去,然后就可以坐定定等饮品啦😍😍如果好似我咁,系张相上面加字既,记住张d字拉返上近人头既位置‼️如果唔系就会cut走左d字🙈🙈评分:味道:⭐️⭐️⭐️️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️整体:⭐️⭐️⭐️⭐️————————————————————————
套餐跟配餐汤/意大利水牛芝士配番茄沙律
沙律菜新鲜🥗加埋黑醋汁特别开胃🥰🥰