2017-06-04 924 浏览
最近行经系天水围新开既天一商城,发现里面有好多唔同种类既餐厅,而呢间Bello Dining可讲系特别出众。一黎商场附近少呢种cafe,可以俾三五知己坐低聚下旧,食下野,倾下计;二黎佢既食物款式算多,味道唔错,价钱合理,叫几份share好着数。芝士吞拿鱼焗薯皮,芝士可以拉成丝,mix埋浓郁既吞拿鱼同薯茸,大大啖咬落去,非常滋味。香脆流心芝士条,名副其实地,芝士系流心既,,第一啖直接咬,外面炸到脆卜卜,入面就好幼滑,第二啖蘸上千岛酱,又系另一番享受。忌廉吞拿鱼长通粉,叫呢份系有少少失策既,因为吞拿鱼同之前焗薯皮既系一样既,只系呢个有汁,冇咁「杰」,不过长通粉煮得几好,我地都钟意少少软既。香辣烤鸡薄饼,冇想像中咁辣,同埋鸡肉粒少咗d,但系芝士同蕃茄酱就好足料。经典汉堡配薯条,牛肉汉堡整得唔系咁均匀,因为切开之后我分到既果份,特别多胡椒粒,虽然辣,但咬落肉汁多,加埋配菜系好食既。
芝士吞拿鱼焗薯皮
香脆流心芝士条