2025-03-12
📍 WeBite Space (中環)中環皇后大道中99號中環中心1樓3號舖中環返工唔做「飯桶」!健康外賣神店APP落單+保溫櫃自取攻略中環友聽住!日日lunch食頹飯搞到眼瞓肚凸?皇后大道中中環中心殺出間 **新派健康外賣店** ,打工仔終於可以同味精飯講bye bye~ ✅ **手機APP閃電戰**:朝早搭地鐵㩒定單,12點準殺到保溫櫃「嘟碼」即拎,快過同事衝落去✅ **隱藏健康數據**:每盒標明纖維/蛋白質含量,食住減膽固醇仲可以show off 社交平台story~ ▫️「**菌王炒滑蛋**」零油膩感!雞蛋嫩到識震盪,仲有姬松茸+雞髀菇雙重爆香 ▫️「**素爆雲南小瓜**」鑊氣仲勁過大牌檔!切到啱啱一口size,爽甜到似食緊水果 ▫️「**西芹鳳尾蝦MVP**」每隻蝦大過拇指公!西芹絲墊底索盡蝦汁,翻叮都唔會韌 溫馨提示:保溫櫃長期keep住60度,我試過晏晝3點拎都仲暖笠笠~ 仲唔快啲download定個APP? 📱✨ #健康都可以好惹味 #保溫櫃仲暖過同事個心 #中環白領生存指南
中環皇后大道中99號中環中心1樓3號舖