其实呢间吞POT第一次食,order一个药膳鸡煲。 因为我地只系3个人, 所以只系叫左半只鸡。哗,系几正,D汤好浓,里面D鸡份量好足,汤唔肥腻,好鲜甜又补身,正呀!!! 够晒我地3个人食!D打边炉料最好食系芝士响铃,芝士响铃即叫即炸,腐竹味道香浓,同芝士味好夹! 正到晕! 食嘅时候要小心芝士系Bi出嚟, hahaha XD肉类方面叫左牛柳粒,猪颈肉同埋鱼, 个牛柳粒D肉好松软,有牛的脂肪油香,D牛味好重,真系好食,份量够晒我地3个人食! 碌耐左少少但都完全唔韧,非常赞!第二推介会系猪颈肉, 油香十足!order左豆卜生菜金菇菜, 吸尽汤底精华, 好味!个汤唔会太油所以D野食吸晒精华之后味道岩岩好, 超级好味!!! D生菜几嫩仔,有种好特别菜味,越吃越好味。呢餐无食贵价海鲜,但呢度汤底同食材新鲜,唔错!餐厅环境唔错, 平时啲鸡煲餐厅比较迫, 但呢度位置都分得够开, 好岩静静地倾下计唔会好嘈! 而且呢度食物方面性价比高,份量大份! 正呀!
药膳鸡煲

2018-12-28