餐厅: 皇室1號東九龍
资讯:

餐厅: 皇室1號東九龍
资讯:

2020-01-01 1094 浏览
门口广告写位无限添食任饮任食.每鲜火锅除咗送果盘海鲜拼盘之外,可以叫只得鲩鱼,鳝片同青口冇其他,咁就唔好写到任食海鲜咁啦,当我唔睇中间果点,任饮啤酒常温,玩咩???我叫麻辣鸡煲,未见过鸡煲系成煲汤浸住牛丸,嚟6粒生山竹牛肉(卖唔晒啲点心俾人打边炉?)墨鱼滑(未见过墨鱼滑食落口散晒,成PAT粉咁)最精彩系成晚叫啲嘢都唔知送咗去边,成个场得3分1人咋,唔系爆场,一入场叫完晒嘢,冇炉,到个炉嚟咗鸡煲嚟埋食完啦其他嘢都未嚟,半个几钟啦,煲到鸡煲啲汤冇晒2次先嚟其他嘢食,食完第一转再点嘢,啲嘢送咗去第二枱,点解会知?第二枱食紧先听到果枱人话叫鱼皮鲛点解嚟咗水鲛﹐碟水鲛我架,我59号枱隔离39号,仲有枱情侣嚟咗成粒钟斋煲个煲,冇嘢食到,追咗几次都冇,听到有枱话7点钟点咗啲另外俾钱牛肉,9点都未到,有冇咁离谱呀,仲要成$215一个,驶唔驶差到咁呀,啲嘢已经唔系特别好食,仲要差到咁,想人返转头都难呀
门口广告写位
无限添食