无论热天、冷天、中午或夜晚,我都好钟意食火锅,但最钟意一定系台式火锅,因为我个人抵挡唔到麻辣鸭血!呢日同个朋友系铜锣湾shopping完好需要补充体力,刚好地铁站旁就有呢间,仲有lunch set,就立刻坐低。呢到有提供一人、二人、同四人火锅套餐。我地最后要左两个一人锅,因为依家防疫意识仲好强,感觉咁样卫生d。呢到装修好有feel,真心觉得好似去咗台湾咁,有哂天灯!座位又够大,又舒服,最紧要就感觉干净,餐具座位都冇黐立立!呢到酱料区每样嘢都好大碟,我平时一攞就攞好多,所以如果个container太细,我会攞得冇咁安乐,觉得下一个人可能又要等餐厅refill,呢到就冇呢个担心,可以放心尽攞,岩哂我呢啲重口味人!一人火锅套餐都冇马夫,有肉有菜竟然有埋王子面!我好耐冇食过,好钟意呢种面d口感!最后仲有一杯饮品,$78抵食到晕啦!