2017-10-27 500 浏览
而家好兴翻身,品牌或者店铺翻身,改做个名之后,targeting都唔同左! 平时放工会去美孚呢间餐厅食饭,食小菜或扒,对我而言系干净版本的茶餐厅,但最近翻身之后,多左好多新奇有趣食物,主要卖日式形式食物,但耐心了解下,其实食嘅野一样…衰D就会话挂羊头卖狗肉,但其实系创意带动销售,好两睇啫!平时会叫得日式拉面,而家用shabu-shabu 形式上,食拉面都可以打边炉,有创意!但小朋友要注意,呢种食法其实系好热气,而且好易辣亲个最,我自己食一淡就成块皮辣左落黎! 味道同之前差不多,无太大惊喜,但价钱当然上升啦! 创意系要钱的,我觉得OK~不过其他配菜就比较差,个蒸蛋明显系冻晒,汤都系冻,制作尚待改善啦!