去葵广次数少于5次竟然都听过葵广有间卖🅒🅗🅤🅡🅡🅞🅢同埋自家制🅖🅔🅛🅐🅣🅞好出色 趁连假狗街去试 岩岩开门都要等几张飞了由于即叫即炸 大家要有心理准备排队☺️好西系值得等待🤤- 🅐🅢 🅐 🅢🅔🅣 (🅖🅔🅛🅐🅣🅞+🅒🅗🅤🅡🅡🅞🅢)🍦- 🅖🅔🅛🅐🅣🅞: 意大利❻⓿%黑朱古力/云呢拿(含云呢拿籽)/意大利开心果/香港豆腐/日本焙茶/茉莉毛尖- 🅒🅗🅤🅡🅡🅞🅢: 黑朱古力酱/海盐焦糖酱/杂莓果酱/辣车打芝士酱/台湾黑糖/奶酱炼奶+花生酱- 我就简左浓味海盐焦糖酱🅜🅘🅧淡味香港豆腐- 🅒🅗🅤🅡🅡🅞🅢即叫即炸 热辣辣外脆内软 里面似面包 好松软🤤 外面仲裹住肉桂粉 海盐焦糖酱超浓味又唔会过漏 惊甜既朋友可以唔点咁多!- 🍦豆腐🅖🅔🅛🅐🅣🅞超惊喜 好绵幼 入口够🅒🅡🅔🅐🅜🅨👍🏻 以为豆腐味好淡 点知超浓!夹埋浓味🅒🅗🅤🅡🅡🅞🅢岩岩好 一冷一热 冰火交融 好多层次同口感
去葵广次数少于5次
趁连假狗街去试 岩岩开门都要等几张飞了