2021-09-18 30 浏览
约左个friend,其实一早约q左,但佢傻左搞错日子,要1830到中环睇戏所以搞到啲时间都几赶。不过依间cafe 环境清幽,由几个后生子帮手打理充满文青的感觉,cafe 由设计到细节,杯垫都充满心思😂我叫左烟三文鱼牛油果芝士贝果🥯($78)其实价钱泥讲系cafe 算平,唔好以为系普通bagel ,其实佢个饱烘过,少少脆香😛烟三文鱼同牛油果既味combine 埋好rich,啲料仲要都几新鲜,有姿势有实际👍🏻,我同我个friend 都系,侧边有啲沙律🥗伴碟,有点小清新的感觉。野饮方面,泥到cafe 当然试吓佢杯cappuccino ($40)(Iced)D coffee豆好香,啲余韵在口腔不断徘徊,正过Starbucks n 倍😛这才是真正的cafeP.S. 女店员好正,文青靓女。

cafe 由设计到细节,杯垫都充满心思😂

我叫左烟三文鱼牛油果芝士贝果🥯($78)

P.S. 女店员好正,文青靓女。