2010-09-10 200 浏览
朋友话要hi-tea....咁就三个人入左赤柱....但系最后食既系set dinner...=.=杂菜沙律配风干火腿 - 普普通通既一个沙律..不过我钟意食火腿农夫包 - 配鹅肝酱同香草酱..鹅肝酱好食D..~因为个香草酱好似冇咩味咁..香芒鸡丝冻汤 - 我唔食芒果..冇试..但系我就见唔到有鸡丝喇烧猪肘 - 德国菜..猪手一定唔衰得..烧得好香好脆..干干地身..冇左一般猪手"好溜"既滞感..好..!烧虾带子串 - 柠檬牛油汁唔知点解系稀既..不过都好有味..带子就有白酒味香草芝士洋葱面团 - 哩个好得意..茄汁底好开胃..面团好重芝士味..~甜品拼盘 - 话左系hi-tea...其实我朋友话哩个先系主角...哈哈..有五款..朱古力慕丝最好食..其实系哩度食野...最重要系个咁好既环境..我地坐外面..系热D不过睇哂赤柱海景嘛..
朋友话要hi-tea....咁就三个人入左赤柱....
但系最后食既系set dinner...=.=

农夫包