2013-03-16 387 浏览
今日同男友拍拖行尖东海旁,行下行下就行到海港城,行完优之良品,见到间日本料理,应该都几贵下,即管过去睇下个菜牌,有个铁板二人餐$11xx有沙律,什绵刺身,龙虾铁板,银雪鱼,牛肉,炒饭,汤,甜品.系海港城这个价都ok!之后我男友见到一个非常扺食既二人餐$498,我话就食这个餐啦!男友话但唔系铁板餐㖞,我就话无所为一手拖了他入去了.我哋就叫咗这个套餐:前菜有个日本蕃茄沙律,食得出真系唔同非常鲜甜加上日式麻酱GooD,跟住系什绵寿司,有五款:三文鱼,鲜带子,熟虾,油金鱼同碎吞拿鱼,其实我见到散叫每款都要成百蚊一客,一个字(抵),虾天妇罗,虾大大只,烧羊架一啲都唔so,最后有个手打乌东,系我最钟意食弹牙𠮶种还有甜品雪糕.美中不足系我想叫一个原个柚子雪葩,佢无货其实念住三月八日同妈咪再去食多一次,点知佢装修紧,为有等下次吧.
,一个字(抵),虾天妇罗,虾大大只
,烧羊架一啲都唔so
,最后有个手打乌东,系我最钟意食弹牙𠮶种
还有甜品雪糕.美中不足系我想叫一个原个柚子雪葩,佢无货

其实念住三月八日同妈咪再去食多一次,点知佢装修紧
,为有等下次吧.
2013-02-22
庆祝纪念