2020-09-28 2157 浏览
Promotion HK$138 for two, 包任食面包及任饮冷热饮品及餐汤, 真系好扺食。但可惜是只睇得, 味道麻麻地,  首先讲块猪柳, 完全是Juicy 的相反, superdry ,  好硬咁款,  切出来睇, 好实好dry, 比煲汤肉更dry。 而鱼柳都唔够滑, 无咩鲜鱼味。虽然主菜麻麻, 不过伴碟的 Creamy Mashed Sweet Potatoes 很好味,  由于我们只吃了两款肉食, 其实可能其他不是肉食为主的dishes 会好一点的,  我相信还是会再光顾试其他 dishes. 因为都坐得舒服的。
Bacon Cheesy Garlic & Brown Sugar Pork Chop with Mushroom Sauce
Grilled Lemon & Herb Butter Snapper Fish Fillet Creamy Mashed Sweet Potatoes
2020-09-23