2021-11-07 1612 浏览
上年试过一次佢嘅佐敦店,念念不忘,今次带埋男朋友去试多次一次佢嘅深水埗店。Book枱只有两轮时间选择,系有啲限制。餐牌有三种set选择,有龙虾嘅set 数量有限。我哋好好彩可以叫到一set,另一个就叫最普通嘅set。餐厅贴咗啲poster ,建议客人首先食海鲜,之后落for粥底嘅配料,然后落平时打边炉嘅材料,最后会配一个粥底俾你。店员好神速,海鲜都好快送到。每张枱都贴咗一张建议煮海鲜嘅时间。好好彩有呢张提示,如果唔系好易煮到啲海鲜太老。本身每一台都会有一timer,方便大家time住 haha 海鲜都好新鲜,好鲜甜。最推介系蛏子同肉蟹🤤好快食晒之后其他配料都陆续送到。推介鱼腐同芝士豆腐!到最后个粥底好绵。不过可能今次只有两个人,略嫌最后个粥嘅海鲜味唔够。如果可以多啲人,个粥底应该会好正!P.s. 用手食完海鲜,影唔到太多相 xd

Book枱只有两轮时间选择,系有啲限制。

P.s. 用手食完海鲜,影唔到太多相 xd