2009-06-11 20 浏览
平时都爱在SIMPLYLIFE买面包, 食过CHEESE BREAD, 牛角包, 我都觉得只系麻麻. 今天再来试试佢既白面包. 1包6片, 全都是厚切, 因为要新鲜出炉的, 买的时候袋仲有小小水气, 所以我就把袋口打开.从来不知道原来白面包都有香味的, 我见我家的狗劲守住我袋面包及劲摆尾.甘我去嗅一嗅原来真系有小小牛油既味架WOR, 怪不知狗狗死不离开我袋包.放了2个小时, 我才开始食袋包, 个包真系好软好轻. 咬左一啖, 真系好软熟. 之后我加了小小牛油及牛奶. wow 加埋黎2样野, 个包真系超级好食. 不过因为个包真系好软, d奶(condensed) 真系好快就流出黎, 因为佢本来都有小小牛油味, 甘我再加多小小既牛油, 出黎系super better既味道. 呢个真系我食过最好食既白面包,仲要6片包都只系$16, 真系好抵呀.