暑假话咁快就到尾声,好似无做过啲乜,但又日日都好忙🫣珍惜平日可以出街既日子,去完中环影相再坐叮叮漫游港岛再食tea, 假期多好💕好耐无黎铜锣湾,小吃货竟然仲记得「兔子椅」Cafe,话想食窝夫,见人唔多天气又热唔想周围行,就入去叹下。🧇珍珠奶茶窝夫珍珠加上奶茶味既cream再配上伯爵茶雪糕,配搭特别味道好match。窝夫可以扭出黎食,虽然无另加麻糬都外脆内软,有少少烟韧口感。🍟松露薯条次次黎都必食,即叫即炸,薯条本身混合左松露已经好香好脆,最重要系𠮶碟松露蛋黄酱,真系超好味。🍹野莓荔枝沙冰炎夏既消暑之选,颜色好吸引,野莓又好有夏日感觉,酸酸甜甜又冰冻,饮完透心凉,好正!喺精致甜品中渡过开心的下午💕暑假可唔可以唔好咁快完呀🫣

🧇珍珠奶茶窝夫

🍟松露薯条