2023-11-02 487 浏览
2/11/2023 17:08听人讲呢个商场有几靓,有几劲🤔,咁我就特登搭车过嚟睇吓,行吓行吓行咗去food court 见到Needs Burgers,见到以为好正咪试吓啰,当时系17:00左右,无乜人流,都无乜生意,一个店员就木口木面,一个就黑口黑面,心谂food court 啫,无所谓啦,就叫咗一个经典芝士汉堡套餐,加咗半份芝士薯条包一罐梳打水,个汉堡系即场制造的,热度还可以,但牛肉质量就比较差严格嚟讲是一堆免治牛肉,因为他不是一块的,个包的质地不是很新鲜,而且像浸过水一样,总之很难食!心想,烟肉芝士薯条应该冇得输啦挂,点知薯条系冻嘅,姑丈系冇芝士味,而且整体来讲成份芝士薯条都系冻嘅,好似系几个钟头之前整定𠮶种,呢个套餐港币$83,讲真价钱贵未算系超级贵,但亦都唔系一般便宜货,如果keep住这种质量,估计很快执笠
2/11/2023 17:08