2015-12-10
见到张传单是好平的放题,分时段同人数有不同优惠,即有兴趣,上网一睇即见到好多劣评...但个价又真系好平,二百内任食2小时,又有刺身又有烧肉,于是博一舖呀。平日的夜晚9:00,冇乜人,环境好大,装潢是木系为主,带点和式。我地2人,坐卡位,坐位阔络,坐得几舒服,每个卡位都有独立电视,好方便呀,唔洗远看,又可自成一角。水吧位,有汽水、绿茶,最窝心系有凉茶,可清热气呀。自助沙律吧。汤类。即睇有咩食,有烧物、刺身、寿司、小食及沙律等。点烧物的酱。太肚饿,即来个刺身先,要了三文鱼、甜虾、吞拿鱼及带子。带子,都几鲜味。甜虾几好味,三文鱼正常水准,吞拿鱼雪得太冰了。螺肉,味道普通。芝士帆立贝寿司及鳗鱼寿司,因为怕太饱,只要了两款寿司,鳗鱼寿司几惹味,芝士帆立贝寿司味道不俗。大虾天妇罗及冬菇天妇罗,正常水准。烧物:牛舌、牛肋条、肉眼粒、羊脾肉粒、豚颈肉及豚汉堡。冬菇、粟米及杂菜饼。急不及待烧烤了,虽然食过好多次日/韩烧,但经常都是烧到黐底,店员好好人呀,见我地烧到好论尽,教我地点烧同点摆放食物。改良版,原来肉类最好摆上面个位,等油份可流落炉中间,中间最好摆较难熟的牛舌及杂菜饼等。讲下烧物,牛舌,厚切的,
每位计埋加一只系$190.5,好抵食呀,又有刺身又有烧肉,一次过满足晒了,大部分的烧物都好味,刺身就普通左点,个人几钟意沙律吧,食左几转,环境舒适,有电视睇果下正,服务态度几好,上菜快,会教下点烧烤,下次可再战呀。