2009-11-06 10 浏览
前排同个 guy friend 两条麻甩去和民「把酒言欢」,因为唔记得用BEA 信用卡Book位,所以足足等左9个字 但以佢地ge质素同价钱,值得ge! 两只饿鬼叫左5𩠌1酒,食大佢:  鱿鱼软骨烧 ---------- 佐酒佳品! 鱿鱼软骨有嚼头又够惹味,原来成条鱿鱼最正系佢 明太子芝士玉子烧 ---------- 「明太‧子」即系「鳕鱼‧籽」咁解。依道既玉子虽然够厚身,但系同「明太子」两者本身都冇咩味,淡口左d 如果用番d浓味少少既调味去制作咁就好食啦! 鲣鱼刺身伴柚子醋汁沙律 ---------- 新奇ge开胃配搭,应该第一道菜上! 记住要连葱带一齐食呀! 海鲜忌廉pizza ---------- 成个PizzaHut 个普通批咁大 味道偏淡但海鲜足料,做发介乎日式与西式pizza之间。因份量太大,我地两条友食嘴啤啤 建议起码有4个人先好叫。 豪华寿司盛合 ---------- 又系创作寿司来的! 食落OK ge,但系卖相似乎比味道更吸引。 Refines Sake (Cold) ---------- Sake 好多人都唔钟意饮,原因好可能系佢地叫左热ge,同埋饮得太大啖
但以佢地ge质素同价钱,值得ge!
两只饿鬼叫左5𩠌1酒,食大佢:

如果用番d浓味少少既调味去制作咁就好食啦!

建议起码有4个人先好叫。

Refines Sake (Cold) ---------- Sake 好多人都唔钟意饮,原因好可能系佢地叫左热ge,同埋饮得太大啖。冻Sake ok 细细啖饮别有一番风味嫁!

和民ge managementt 做得真好! 如果上菜可以考虑埋用餐次序就,咁serivice我就比5分啦!
鱿鱼软骨烧
明太子芝士玉子烧
鲣鱼刺身伴柚子醋汁沙律
海鲜忌廉pizza
豪华寿司盛合
Refines Sake (Cold)
2009-10-25
鱿鱼软骨烧
海鲜忌廉pizza
豪华寿司盛合
Refines Sake (Cold)