Vision 8

2天前 0 浏览
朋友介绍呢间超好食,于是就同佢番嚟encore,当我哋order完侍应已经好快就送上餐包,餐包一共有3款,绝对唔系普普通通是但交货,配埋黑松露牛油酱真系要好正#V8田园沙律沙律上到嚟个卖相好吸引,色彩缤纷咁,配埋个酱汁味道好清爽,令人好开胃#白酒忌廉煮法国蓝青口配薄多士呢味菜式无论系作为前菜定主菜都非常出色,新鲜嘅蓝青口经过白酒同忌廉慢煮之后简直鲜味十足,最重要嘅系蓝青口嘅肉质非常鲜嫩,超级惊艳,过嚟一定要试!!!#烟三文鱼千岛酱薄饼Pizza底薄脆,配搭香浓嘅千岛酱,再加埋啖啖肉嘅烟三文鱼,整体嘅口感同埋味道都好丰富#苹果木烧西班牙黑毛猪鞍扒苹果木烧西班牙黑毛猪鞍扒真系一道令人惊艳嘅菜!用苹果木烧烤,令肉质多咗一种淡淡嘅果香,口感仲非常嫩滑,咬落去肉汁丰富,食落真系好满足,以80蚊可以食到咁高质素嘅猪鞍扒真系抵到烂
V8田园沙律

#V8田园沙律