2008-12-14 21 浏览
我地系依住openrice o既地图去揾呢间店,去到都3点,唔知道人地就黎落场,走左入去食。当然果个人都照serve我地。我地叫左2个set lunch。咖哩羊 同咖哩牛 naan iced tea前菜系胡椒饼,有3款酱点,好味呀﹗之后有咖哩角同汤,咖哩角好味,好多薯仔o系入面,汤有d味精,饮一半就冇饮。咖哩牛同平时食o既咖喱牛腩一样,至于咖喱羊就好好味,d 羊肉又腍又冇乜脂肪。如果冇睇错咖喱羊系偏红色d,味道都特别好多,所以我d naan 都点晒果边。至于naan,都几ok,食得出o既面粉味,几好。加埋杯iced tea,仲有好有印度feel o既格局,而且冇其他人客,配合后面落左场一边食紧lunch 一边吹水o既印度待应,完全唔记得左自己o系hk。用左35蚊有一个咁美丽o既幻想,令人非常满意。

咖哩羊 同咖哩牛 naan iced tea

前菜系胡椒饼,有3款酱点,好味呀﹗

至于naan,都几ok,食得出o既面粉味,几好。

用左35蚊有一个咁美丽o既幻想,令人非常满意。
正 - 胡椒饼
正 - 咖喱角同汤