2018-10-09
汇窿同牛涮锅又有新promo, 90分钟美国和牛放题半价, 因著promo 价就去试下!一坐低佢会按人头比一份美国和牛, 一份猪肉同几件鸡肉你, 第一round嘅美牛, 样子都唔错, 有牛味但唔太浓郁。呢碟系二人份嘅唔美牛,鞋少少但牛味重d左边嘅系图一牛, 右边嘅系图二牛, 虽即两者都系美和牛, 但可能系部位唔同, 所以味道同外观都有少少分别!今日牛放题, 当然尽情食牛啦, 所以buffet bar 嘅食物都无点拎过!第4 round 嘅牛令我有惊喜, 无论外观同味道都比前3round 好味dd! 呢个promo 仲包埋啤酒放题, 啤酒我就无饮, 如果饮埋啤酒就真系好抵食了折完每人$200有找, 2个人一共叫左8份牛, 回本有突! Sorry, 我地真的太贪心了!不过我地系惜食之人, 完全无食剩食物! 行经H 店, 又遇上promo, 当然要再食过啦, 可惜只记得影招牌忘记了影手上嘅雪糕今日嘅系半价巡礼, 样样都平价, 好抵!
呢碟系二人份嘅唔美牛,鞋少少但牛味重d
不过我地系惜食之人, 完全无食剩食物!
今日嘅系半价巡礼, 样样都平价, 好抵!