难得一见,就相约大家出旺角晚饭,虽然呢排天气暖番都无阻碍打边炉的心情朋友上OpenRice 有间火锅店几正咁就一齐去食啦咁入到去地方都几大,我地4个人去佢地就安排了卡坐俾我地,都坐得几舒服😌我地7:30去果阵都未满座,大约8点左右开始多人,个场仲爆满我地就叫左每人$238呢个餐,任点任食好抵食而且仲任饮有汽水、啤酒、乌龙茶等等,俾大家选择我地就点了蕃茄蚬肉汤底,都好鲜甜美味而且仲有任点刺身,有三文鱼、荣螺、八瓜鱼等等,每款点左少少试试都几新鲜!一路点左好多美食,有鱼、响铃、生根有蚬、白鳝、鱿鱼,食物质素都很好再点了肠仔、蟹棒、午餐肉等等,墨鱼丸都很好食,又弹牙打边炉又点少得牛肉,肉质都好鲜味套餐包左一份海鲜,话明海鲜火锅点少得海鲜有鲍鱼、龙趸鱼片、圣子、蚌等等,龙趸鱼片肉滑超滑溜各样海鲜都鲜味十足最后点左好多好多菜、蕃茄、粟米、乌冬等等,粟米超甜乌冬系日式乌冬好幼细又滑好正啊!最后仲好多雪糕🍦作结尾,有好多款式食左条牛奶乐食完一枝仲想再食整体来说,任饮任食火锅质素唔错,食物品质有保证,而且环境又宽阔地方大,坐得好舒适值得推荐朋友!

朋友上OpenRice 有间火锅店几正咁就一齐去食啦

我地就叫左每人$238呢个餐,任点任食好抵食
而且仲任饮有汽水、啤酒、乌龙茶等等,俾大家选择

我地就点了蕃茄蚬肉汤底,都好鲜甜美味

都几新鲜!

一路点左好多美食,有鱼、响铃、生根

有蚬、白鳝、鱿鱼,食物质素都很好

再点了肠仔、蟹棒、午餐肉等等,墨鱼丸都很好食,又弹牙

打边炉又点少得牛肉,肉质都好鲜味

套餐包左一份海鲜,话明海鲜火锅点少得海鲜
有鲍鱼、龙趸鱼片、圣子、蚌等等,龙趸鱼片肉滑超滑溜
各样海鲜都鲜味十足

最后点左好多好多菜、蕃茄、粟米、乌冬等等,粟米超甜
乌冬系日式乌冬好幼细又滑好正啊!

最后仲好多雪糕🍦作结尾
,有好多款式