2014-11-14
黎到荔枝角就会谂起呢间和亭次次黎都食 因为下午茶好抵食呢间好特别 冇职员企系到 所以要等好耐先叫到人落单今次有啲吾同左多左个自助吧自己斟野饮有好处有吾好处啲冰佢用个盘装 溶洒冇得饮冻奶茶下午茶餐杂菌牛肉滑蛋锅定食 $53 饭太硬了 沙律酸酸地几开胃小菜好似系萝卜 吾岩胃口 味道特别味噌汤 一般杂菌牛肉滑蛋 好失望吾系全部蛋 佢系一半豆腐一半蛋煮得太耐太干身 佢蛋同豆腐系分开一左一右 所以食落吾好食 牛肉食落好似猪肉咁 冇牛味 又硬大盛牛肉寿喜烧定食 $58 呢个最岩我 有得玩有得食职员上餐时 上左两份牛肉 我就好奇问点解有两份既以前一份嫁 个职员就话系呀 依嫁转左两份 因为我见个价钱同以前差吾多 就不以为然咁餐牌上有两个价钱 一个38蚊 一个58蚊 咁38蚊冇写有牛肉 便叫了一份58蚊有写牛肉的点知隔离台叫同样既餐 原来38蚊系有牛肉 希望餐牌写清楚一点两碟牛肉 一碟超肥 一碟超瘦 一啲都吾均匀 每碟都跟一旧肥猪膏有菜类比你烧完肉加汤打边炉 今次既汤低太咸了未煮到淋洒啲野 菜已经好咸 仲跟左一只生蛋
次次黎都食 因为下午茶好抵食
呢间好特别 冇职员企系到