餐厅: 大家樂
资讯:

2019-02-06 236 浏览
到左下午茶既时间,心思思有d想食西多士,咁岩附近有大家乐,就去睇下下午茶有咩食啦,见到有我心仪既西多士,仲配埋鸡翼同饮品,都只系$30,冻饮就加左$3,都算几抵食!由于实在太多人所以决定买外卖,返到去打开嘅时候都几有惊喜,开头以为西多士会得半份,点知原来系有一份再加一只鸡翼,鸡翼系蜜糖烧鸡翼,但系鸡翼就冇乜烧过,似系焗出嚟多d,一啲都唔香口,但系味道都尚算可以西多士系配糖浆,牛油已经预先解左冻,唔会好硬,揸落去岩岩好,西多士中间查咗陈花生酱,整体味道都ok,但可能始终都唔系好热, 可能系外卖嘅关系,热d再脆少少应该好食啲

烧鸡翼配西多士

2019-02-02