2019-02-12 378 浏览
1.<好抵食既茶菜下午茶>🙂金坊呢间泰菜开左好多年 , 好多年前系好好食 虽然而家退步左 但其实都 ok既 我唔会特登约朋友食 但经过都会食下佢个下午茶 因为真系好抵 36 蚊 冇加一 冻饮仲要唔洗加钱💪🏻 食物质素正常但真系好抵食 2. 泰式猪脾饭 36 蚊🐷🍚本身谂住堂食 但太多人帮衬 又有 d赶时间就转左外卖 值得一赞系𠮶个 staff哥哥 我崔佢 都甘有礼物帮我转香外卖 唔错😃个猪脾饭 白饭唔少 猪脾系有层好弹好肥既猪皮 腌得几咸香 唔错 仲有只卤蛋 🥚加埋 酸辣汁 捞饭都 ok 😃#泰国菜 #下午茶 #外卖 #猪脾 #卤水蛋 Score 平均分 <6.4/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#金坊泰国美食荃湾兆和街38 至40 号荃湾美食城3 楼全层~~~~~~~~~~~~

1.<好抵食既茶菜下午茶>🙂

Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#金坊泰国美食
荃湾兆和街38 至40 号荃湾美食城3 楼全层
~~~~~~~~~~~~
2019-02-12