2020-07-17
下午三至五点系下午茶时段,全单六折🤩呢个下午茶只有平日做,星期六日冇㗎!平日下午三点去到餐厅都几空,唔使等位!一坐低之后就自己剔点心纸!两个人食,总共叫左七样野!叫得有啲多所以最后食唔哂要拎走🤪每次嚟到一定要嗌呢个皇朝小笼包,佢总共有八只唔同嘅味。我觉得做得最出色嘅都系原味,另外芝士同蟹粉都做得好好味🤤每个小笼包个皮都好薄又爆汁,超满足!另外都嗌左三款前菜,凉拌黑木耳都好推介识落好清新好开胃🤩🤩🤩海蜇头就比较un咗少少,但味道都算唔错。醉鸡不过不失👌🏻呢个炸馒头有惊喜👏🏻🤩炸得劲脆仲要系即叫即炸点住炼奶食真系一流😋💯另外都叫咗担担面同炸酱面,担担面做得唔错个汤底辣辣地超浓花生味,啲面亦软硬适中👌🏻买单四百零蚊两个人(已经折咗六折)如果原价食价钱真系偏贵🌝但下午茶食个人觉得都几抵,环境同服务都唔错,值得一试🤪
皇朝小笼包
凉拌黑木耳,醋酱海蜇头,李白醉鸡
刀切小馒头(炸)
皇朝担担拉面